Четири звездният хотел Лион в Банско е открит през декември месец 2005 г. в едно от най-красивите и тихи места в България. Хотел Лион предлага пълна гама от услуги и удоволствия, които да ви осигурят едно запомнящо се пътуване. Хотелът разполага със 190 стаи в различни категории: единични стаи, двойни стаи, фамилни стаи и луксозни апартаменти, предлагащи комфорт и уединение през вашия престой.

Резервирай

За ресторанта и кухнята

ЛИОН Хотел Банско разполага с ресторант с мокър бар и блок маса, където гостите могат да се наслаждават на българска и европейска кухня.

Разгледай

Уютни стаи и апартаменти

ЛИОН Хотел Банско предлага на гостите си 190 стаи в различни категории: единични стаи, двойни стаи, фамилни стаи и луксозни апартаменти, предлагащи комфорт и уединение през вашия престой в хотела.

Разгледай

Хотел в Банско

Посетите ли веднъж хотел ЛИОН в Банско, и повече няма да търсите друг хотел в Банско. Прочети повече...
Само в ЛИОН обслужването е на ниво и отговаря на най-високите изисквания. Трудно е да попаднеш на място, където персоналът е винаги усмихнат и приятелски настроен към всички. Ако търсите едно наистина качествено обслужване на възможно най-добрата цена, мисля че сте попаднали на правилното място. Четири звездният LION е хотел в Банско, който предлага широка гама от услуги и удоволствия.
LION Хотел Банско работи за своите гости през цялата година. Главната цел на хората, които работят тук е да ви осигурят нужния уют и спокойствие. Те се отнасят индивидуално към всеки един от гостите на хотела и са насреща винаги, когато това е необходимо.

Почивка в Банско

Едва ли има нещо по-хубаво от това да се отдадеш на спорт или просто на почивка сред природата, след което да се повеселиш в компанията на добри приятели. При нас, в LION Хотел Банско лукса и веселието вървят ръка за ръка. Можете да бъдете сигурни, че тук ще получите всичко необходимо, за да прекарате една незабравима почивка в Банско.

Нова година в Банско

Хотелът разполага със 190 стаи в различни категории: единични стаи, двойни стаи, фамилни стаи и луксозни апартаменти, предлагащи комфорт и уединение през вашия престой. Всичко това предполага идеални условия за празнуване на нова година в Банско. LION Хотел в Банско предлага на своите гости още модерно оборудван Спа център със закрит басейн, сауна, парна баня, джакузи и фитнес. През зимния сезон ежедневно има осигурен безплатен автобусен транспорт до ски пистите на курорта. Те са разположени по северните склонове на Пирин и са на около 25 минути с новия кабинков лифт. По пистите са монтирани машини за изкуствен сняг, за поддържане на снежната покривка, ако е необходимо.